O Nama

Servis mobilnih telefona Service+ postoji već 13 godina. Naše mušterije najbolja su nam reklama. Desetogodišnje iskustvo servisera i ozbiljnost u radu proveriće te ukoliko izabrete Service+ i ukažete mu poverenje da servisira Vaš mobilni telefon.

Vršimo sve vrste popravki na vašem mobilnom telefonu od lakših kao što su (update software-a, čuvanje podataka na CD-ovima), do ozbiljnijih popravki kao što su npr. (kad vas mobilni aparat nema mrežu, ne radi mu punjenje, neće da upali iz vama poznatih ili nepoznatih razloga, pokvašen aparat itd…)

Sve druge informacije vezane za servis mobilnih telefona i opremu koju nudimo možete dobiti direktno u servisu, ili na neki od brojeva telefona koji su Vam na raspolaganju.

Balkanska 6 (ispod Hotela Moskva),
11000 Beograd,
Srbija

+381 66 169 179
info@serviceplus.rs
www.serviceplus.rs

PIB:
Mat. broj:

Zašto izabrati nas

icon
Cena popravke

Cena popravke se određuje na osnovu težine kvara vašeg mobilnog telefona. Ukoliko ne budemo mogli da ocenimo koliko bi koštala popravka vašeg aparata po prijemu na servis, ostavljanjem vaših podataka na pultu Service+ -a, bili biste u najkraćem vremenskom roku obavešteni o trajanju i ceni popravke.

icon
Originalne komponente

Veliki lager i asortiman rezervnih delova za sve tipove mobilnih telefona, omogućavaju nam brzu popraku vašeg aparata a isto tako i veoma kvalitetnu. Kao što ste i sami svesni da na tržištu postoji dosta robe u našem slučaju delova koji nisu kvalitetni tj. “kineski”, Service+ isključivo ugrađuje originalne delove.

icon
Brzina servisa

Vremenski period potreban za popravku vašeg telefona zavisi od tezine kvara i stanja u kom se Vaš mobilni telefon nalazi, uglavnom se vaši aparati kod nas zadržavaju onoliko koliko je potrebno da se Vaš telefon od trenutka prijema na servis popravi i testira kako bi bili sigurni da je naša usluga bila kompetna.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.